Televizyon
14 Tem 2010 15:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

MELEKLER KORUSUN BİTİYOR! HÜMEYRA ORTAYA ÇIKACAK MI?

Yayın günü geçtiğimiz hafta salıdan cumaya alınan Melekler Korusun'da finale yaklaşılıyor.

‘Melekler Korusun’ beş hafta sonra bitiyor, finalde Hümeyra da var!

Pazartesi günkü Telesiyej, Hümeyra, iki haftadır Melekler Korusun’da neden yok diye sormuştu. Birdenbire Ayvalık’a gitti ve hikâye onsuz akmaya başladı: “Melekler Korusun dizisinin bel kemiği, kültürü, oksijeni ve ruhuydu Melek Hanım. Bir dizinin başkarakteri iki hafta boyunca dizinin dışında bırakılır mı; seyirciye ikna edici hiçbir açıklama yapmadan hem de. (Ayvalık’a gitti lokanta açtı, çok işi var gelemiyor hikâyesini seyirci yutmuyor. Bana gelen maillerin sahiplerinin yutmadığını biliyorum en azından.)” demişti.

Telesiyej’e, Hümeyra cephesinden bilgi geldi.

Aslında Melekler Korusun dizisiyle 52 haftalık bir anlaşması olan Hümeyra, dizi uzatılınca birkaç ay daha devam etmiş ama yaz mevsimi için başka bağlantıları olduğundan finalden birkaç hafta önce diziyi bırakmak zorunda kalmış.

Ama son bölümde, Hümeyra’nın canlandırdığı Melek Hanım, Ayvalık’tan İstanbul’a gelip, finali renklendirecekmiş.

Zaten dizi de beş bölüm sonra bitecekmiş.

Melekler Korusun, samimi, sıcak bir diziydi. Hümeyra sadece mükemmel bir oyun çıkartmıyordu, aynı zamanda Melekler Korusun’un gerçek aile dizisi olmasında bir kültür ve değer üreticisiydi bence. (Salih Bey’in öldüğü sahnedeki oyunu da unutulmazlar arasındaki yerini almıştır çoktan.)

Yeni dizilerde görüşmek üzere.

Telesiyej / TARAF