Melekler Antalya'ya akın edecek! - Sayfa 8

Yıllardır Türkiye’nin tanıtım elçisi gibi çalıştıklarını vurgulayan Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Haziran ayında gerçekleştirecekleri etkinlikle dünyanın dikkatini Antalya’ya çekeceklerini bildirdi

843
Melekler Antalya'ya akın edecek! - Sayfa 9

Eraslan, The Land Of Legends Theme Park ile el ele vererek gerçekleştireceklerin organizasyonla Türkiye’nin ve Antalya’nın tanıtımına güçlü bir katkı yapmayı hedeflediklerini söyledi. 

943
Melekler Antalya'ya akın edecek! - Sayfa 10

HAZIR GİYİM VE TURİZMDE 39 MİLYAR DOLARI ÇOK DAHA YUKARILARA TAŞIYABİLİRİZ Uluslararası düzeyde bir organizasyon gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Eraslan, şöyle devam etti:

1043
Melekler Antalya'ya akın edecek! - Sayfa 11

“Ülkemiz geçen yıl hazır giyimden 17, turizmden 22 milyar dolar döviz geliri elde etti. İki sektörün 2016 gibi zor bir yılda bile toplam getirisi 39 milyar dolara ulaştı. Gerek hazır giyim gerekse turizmde çok güçlü bir alt yapıya ve birikime sahibiz. Ciddi bir ek yatırıma gerek olmadan, iyi bir tanıtımla birkaç yıl içinde bu iki sektörün getirisini çok daha yukarılara taşıyabiliriz. Başka hiçbir sektörde bu potansiyel görünmüyor. 

1143