Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise hakkında bomba Reza Zarrab iddiası!

Ünlü şarkıcı Hadise, 4.5 aylık eşi Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. Gündeme bomba gibi düşen dava dilekçesinin detaylarının ardından attığı her adımla gündeme gelmeye devam eden Hadise hakkında ortalığı karıştıran bir iddia yer aldı. İddiaya göre; boşanma arifesinde olan Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile tekrar görüşmeye başladı…

Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise hakkında bomba Reza Zarrab iddiası! - Sayfa 1

Yaklaşık 4.5 ay önce evlenen Hadise, mayıs ayından bu yana 'sanat hayatını kısıtlayıcı tutum sergilemeye başladı' dediği eşi Mehmet Dinçerler'den boşanma kararı aldı.

118
Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise hakkında bomba Reza Zarrab iddiası! - Sayfa 2

 ''EVLİLİK BİRLİĞİNİN SARSILMASI'

Hadise avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Mehmet Dinçerler'in anlaşmalı boşanma davasına yanaşmadığı ve takı konusunda kriz çıkardığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Hadise, 'Evlilik Birliğinin Sarsılması' nedeniyle boşanma davası açtı.

218
Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise hakkında bomba Reza Zarrab iddiası! - Sayfa 3

SANAT HAYATINI KISITLADI

Avukat Hakan Öncel aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, Mehmet Dinçerler’in evlendikten kısa bir süre sonra davranışlarında değişmeler olduğu anlatıldı. Dinçerler’in şarkıcı Hadise’nin sanat hayatına yönelik kıskançlıktan doğan kısıtlamalarda bulunmaya başladı belirtilerek, şöyle denildi:

318
Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açan Hadise hakkında bomba Reza Zarrab iddiası! - Sayfa 4

“Bu davranışlar zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkilim Hadise'yi oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır.”

418