Polemik & Kulis
17 Mar 2010 14:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

MEDYARADAR'DAN YILIN TRANSFER KULİSİ! SABAH'TA ERDAL ŞAFAK GİDİYOR! PEKİ YENİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ KİM OLUYOR?

Genel yayın yönetmenliği koltuğuna oturduğu günden bu yana "gitti, gidiyor" dedikoduları eksik olmayan ve o koltukta "emanetçi" gibi oturan Erdal Şafak'ın yerine gelecek isim bulundu.

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak göreve geldiği günden bu yana hep “emanetçi” muamelesi gördü. “Gitti, gidiyor” dedikoduları da hiç bitmedi.
Ama bu kez dedikodu gerçek oluyor. MEDYARADAR’ın elde ettiği bilgilere göre 2 ay içinde Sabah gazetesi genel yayın yönetmeni koltuğunda görev değişimi yaşanacak.
İddiaya göre Sabah yönetimi nihayet o koltuğa oturacak bir ismi buldu. Başbakan Erdoğan’ın da onay verdiği öne sürülen flaş transferdeki isimse İsmail Küçükkaya.
Halen Akşam gazetesi genel yayın yönetmenliği görevini yürüten Küçükkaya’nın yeni görevi için el sıkıştığı ancak 2 aylık bir süre istediği öğrenildi. Grup içinde bazı yükümlülükleri gereği 2 aylık süre isteyen Küçükkaya’nın hükümetle olan iyi ilişkilerinin de bu transferde etkili olduğu bildirildi.
Küçükkaya son olarak Başbakan Erdoğan’ın Show TV’de Siyaset Meydanı programına çıkmasında etkili olmuş ve performansıyla da özellikle hükümet kanadında göz doldurmuştu.
Erdal Şafak’ın görev değişiminin ardından grupta kalıp kalmayacağı, yazar olarak devam edip etmeyeceği de şu an için belirsiz.