MediaCat Dergisi seçti! - Sayfa 7

UYKUSUZ 18 HAZİRAN 2015 En iyi 10 mizah dergisi kapağından beş tanesinin sahibi Uykusuz, bu kapağında psikedelik bir söyleşiye yer vermiş. Muhabirin sorduğu sorulara aldığı yanıtlar ve son olarak kendisine yöneltilen soru jürinin de beğenisi kazanmış olacak ki diğerleri arasından sıyrılıp ilk 10’a girdi.

728
MediaCat Dergisi seçti! - Sayfa 8

SALDIRIN! PENGUEN | 9 TEMMUZ 2015 Çin’in Doğu Türkistan’daki Uygur Türklerine baskı ve zulüm yaptığı iddialarının ardından Tophane’de bir Çin lokantasında cam çerçeve inmiş, Çinli sanılan Uygur Türkü işletme sahibi tartaklanmıştı. Birkaç gün sonra Sultanahmet’te aynı gerekçeyle Çinli sanılan Koreli bir grup saldırıya uğradı. Penguen de kapağında piramitlere doğru bir hücum borusu çaldı.

828
MediaCat Dergisi seçti! - Sayfa 9

BİR DAHA ERKEK ELİ DEĞMESİN DİYE Vatan | 15 Şubat 2015 Henüz 20 yaşındayken akıl almaz bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan için Türkiye ayağa kalktı. 14 Şubat’ta, Sevgililer Günü’nde toprağa verilen Aslan’ın cenazesinden bir kareye ilk sayfasında yer veren 15 Şubat tarihli Vatan gazetesi, fotoğrafın hikâyesini bir cümleyle manşete taşıyınca yılın en iyi ama maalesef en acı manşetlerden birisi de ortaya çıkmış oldu. Özgecan Aslan’ın naaşının bulunduğu tabutun “ona bir daha erkek eli değmesin diye” sadece kadınlar tarafından taşınması, cinayetin ülkemizde yarattığı infiali açıkça gözler önüne seriyordu.

928
MediaCat Dergisi seçti! - Sayfa 10

KATIRLARIN TOPLU İNTİHARI UYKUSUZ | 23 NİSAN 2015 Roboski’de öldürülen katırların toplu olarak intihar ettiğini söyleyen Şırnak Valisi’nden aldığı pasla kapağına o katırlardan birini taşıyan Uykusuz, yılın en iyi kapaklarından birine de imza atmış oldu. Katırın ruh hali jüriyi de etkilemiş olacak ki çalışmayı ilk 10’a layık gördüler.

1028