MediaCat Dergisi seçti! - Sayfa 26

KİMYAMIZ DÜZELDİ Vatan 8 Ekim 2015 Yılın az sayıdaki iyi haberlerinden biri Ekim ayında gelen Nobel Ödülü’ydü. 1974’ten bu yana çalışmalarını ABD’de sürdüren Mardin doğumlu Prof. Aziz Sancar, ABD ve İsveçli iki meslektaşıyla paylaştığı Kimya dalındaki Nobel’le umut aşıladı. Vatan, bu iyi haberi iyi bir başlıkla manşete taşıyınca jürinin gözünden kaçmadı.

2628
MediaCat Dergisi seçti! - Sayfa 27

ŞURDA BİRAZ RENK KALMIŞ UYKUSUZ | 2 TEMMUZ 2015 2015’in en iyi mizah dergisi kapağı Uykusuz’dan. 28 Haziran’da Ramazan’a denk gelen Onur Yürüyüşü engellenmek istenince kalabalık gözaltı ve yaralanmalarla karşı karşıya kaldı. Uykusuz, olayları gaz bulutunun ortasında kalmış “Onur Bayrağı” olarak da bilinen altı renkli bayrağı hedefleyen gaz maskeli ve üniformalı bir adamın zihninden aktarmayı tercih etmiş ve jürinin takdirini kazanmış.

2728
MediaCat Dergisi seçti! - Sayfa 28

CUMHUR VE BAŞKANI Posta | 30 Ekim 2015 Yılın en iyi manşetlerinin sonuncusu Posta’dan. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle ellerinde bayraklarla Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın önüne gelen bir grup vatandaş, güvenlik gerekçesiyle saraya alınmayınca yılın unutulmaz fotoğraflarından ve manşetlerinden biri de gelmiş oldu. 200 metre mesafeyle yaşanan tebrikleşme böylelikle tarihe de geçmiş oldu.

2828