MasterChef'te yine aynı skandal! Şeflerden azar yiyince ne yapacağını şaşırdı - Sayfa 4

Yarışmacılar tedirginlik yaşarken Fatma Nur'un adı verildi. Mehmet Şef'in o notun buraya nasıl geldiğini sorması üzerine Fatma Nur "Ben götürdüm şefim" diyerek duruma açıklık getirdi.

412
MasterChef'te yine aynı skandal! Şeflerden azar yiyince ne yapacağını şaşırdı - Sayfa 5

Çağatay ise notu Tayfun'un kendisine verdiğini, kendisinin Tolga'ya, Tolga'nın da Atike'ye ulaştırdığını söyledi. O sırada Fatma Nur'un görüntüsü ekrana getirildi ve genç yarışmacının "Tayfun ağabey peçeteyi gönderdin mi arkaya?" diye sorduğu görüldü. Tayfun kopyayı verip veremeyeceği konusunda tereddüte düştüğünü belirtmesi üzerine "Çağatay ver, o ona iletir" diyen Fatma Nur hem takımını hem de kendini yaktı.

512
MasterChef'te yine aynı skandal! Şeflerden azar yiyince ne yapacağını şaşırdı - Sayfa 6

Peçete yazılı notları gösteren Mehmet Şef Çağatay'a "Bunun üzerinde ne yazılı olduğunu biliyor muydun?" diye sordu. Çağatay ünlü şefin sorusuna "Bakmadım" yanıtını verdi. Tayfun ise bildiğini söyledi. Şef 2 yarışmacının 3 dakika cezalı olduğunu söyleyince Atike sıranın kendine gelmemesi için şu açıklamayı yaptı:

612
MasterChef'te yine aynı skandal! Şeflerden azar yiyince ne yapacağını şaşırdı - Sayfa 7

"Ben bilmiyordum. 'Peçeteyi al' dedi. Ben de aldım. Kaldı ki yukarıda konuşuldu yemeğin nasıl yapılacağını biliyordum. Peçeteyi peçete diye aldım"

712