Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 8

Danilo Şef Büşra için, ''Üzüldük. Çünkü, inanıyorduk ki seninle çok daha fazla ileri gidebilirdik. Çok başarılı olacaksın, hiç bir şüphemiz yok. İyi ki tanıştık, ellerine sağlık.'' dedi.

811
Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 9

Somer Şef'in sözleri ise, ''Bu bizim de başımıza ilk kez geliyor. İlk yediye giriyoruz ve kadın yarışmacımız kalmadı. Kalite kendini hemen belli eder. Son derece içten, son derece güler yüzlüsün... Pırıl pırıl bir şekilde geldin, yarıştın ve gidiyorsun. MasterChef 'in 8. si olarak seni bir kez daha tebrik ediyoruz.'' oldu.

911
Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 10

MasterChef hayallerine veda eden Büşra, ''Böyle hayal etmemiştim. Ama bazen ne kadar çabalasak da olmuyor. Geldiğim gibi gitmek isterim, yani kendimi tutmak isterim. Beni göz yaşı ile görmeyşin isterim. Söyledikleriniz çok değerli, kıymetli. Çok stresliydi ama sizden çok şey öğrendim. Kendimin farkına vardım bazı konularda. Bundan sonraki hayatımda yemek yapmaya devam edeceğim. Başarısız olduğumu düşünmüyorum. Buradan hatalarla gidiliyor. Vardır bir hayır diyorum şefim. Bugün çok mutluydum sabahtan. Ben çok mutlu olduğum zamanlar çok kötü şeyler olur, hissediyordum. Yediye giremedim, sizi yedi erkekle baş başa bırakmak istemezdim, en çok buna üzülüyorum. Siz de beni unutmayın şefim.

1011
Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 11

Güler Sabancı'ya söz verdiğini belirten MasterChef Büşra, ''Kupayı alıp geleceksin buna inanıyorum demişti, onu gerçekleştiremedim. Ama onu burada çok güzel temsil ettiğimi düşünüyorum.'' dedi.

1111