Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 5


Mehmet Şef, ''MasterChef'in en problemli yemeği ile tanıştırıyoruz.'' diyerek kutuyu açtı. Yarışmacılar ikinci aşamada uskumru dolma yapıyor. İkinci puanlamada sonucunda da Ayaz 39 puan aldı ve potadan ilk çıkan isim oldu. Kıvanç'ın 38 puan alması eleme potasından ikinci çıkmasını sağladı. Burak Kaya 35 puanla yarışmaya devam ediyor.

511
Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 6

Büşra'nın balığının yırtık olduğunu belirten şefler toplamda Büşra'ya 23 puan verdi ve yarışmaya veda eden son isim Büşra oldu.

611
Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 7

8'inci olarak yarışmaya veda eden Büşra hakkında Mehmet Şef, ''Gerçekten çok başarılısın, ben bir şef olarak yanılmak isterdim. Çok kaliteli bir insansın, duruşunla, karakterinle. Çok centilmence yarıştın. Hiç kıvırmadın, neyse o. Sana lakap taktık 'Demir lady' diye. Acayip kaliteli iş yapıyorsun ama MasterChef'in en kritik konularından biri hız ve zaman. Sana başarılar dliyoruz.'' sözlerini kullandı.

711
Masterchef'te veda eden isim belli oldu! - Sayfa 8

Danilo Şef Büşra için, ''Üzüldük. Çünkü, inanıyorduk ki seninle çok daha fazla ileri gidebilirdik. Çok başarılı olacaksın, hiç bir şüphemiz yok. İyi ki tanıştık, ellerine sağlık.'' dedi.

811