MasterChef’te sistem değişti! İddialı isim dün gece yarışmaya veda etti - Sayfa 5

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım da oylamaya gitti. İsmi en çok yazılan Görkem haftanın ikinci eleme adayı olarak potaya girdi.

510
MasterChef’te sistem değişti! İddialı isim dün gece yarışmaya veda etti - Sayfa 6

Haftanın son bireysel dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda oylama yapıldı. Mert ve Dilara için verilen oylarda 2-2 eşitlik olunca potaya giren ismi kaptan belirledi. Takım kaptanı olan Mert, potaya kendini gönderme kararı verdi. Böylece haftanın üçüncü eleme adayı Mert oldu.

610
MasterChef’te sistem değişti! İddialı isim dün gece yarışmaya veda etti - Sayfa 7

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Görkem, Mert ve Eren eleme gecesinde karşı karşıya geldi. Görkem, Mert ve Eren şeflerin verdiği tabakları en iyi şekilde yapmak ve elenmemek için büyük mücadele verdi. Yarışmanın ilk etabında sarımsak ana ürün seçildi ve yarışmacılar bu üründen güzel tabaklar çıkarmaya çalıştı.

710
MasterChef’te sistem değişti! İddialı isim dün gece yarışmaya veda etti - Sayfa 8

Eleme turunun ikinci etabında ise bu sefer yarışmacılar Mehmet Sivrioğlu'nun imza yemeği olan kıyı isimli yemeği yapmaya çalıştı. Oldukça zorlu bir yemekle karşılaşan yarışmacılar, Mehmet Şef’in tarifine en çok benzeyen yemeği yapmaya çalışarak stüdyoda zor anlar yaşadı. Yemeklerin tamamlanmasının ardından şefler tadım yaparak yarışmacıları puanladı.

810