Masterchef'te Kıvanç ile Yasin birbirlerine girdi! 'Korkaksın' - Sayfa 6

Dokunulmazlık oyunu

Kırmızı ve mavi takımın kaptanları Suna ile Kıvanç arasındaki düellonun galibi de son yarışla ortaya çıktı. Suna'nın kaptanı olduğu maviler 2 oyun, Kıvanç'ın kaptanlık ettiği kırmızılar ise 1 oyun alabildi. Haliyle düellonun galibi Suna oldu. Bu kez kırmızı takım dokunulmazlık oyunu oynadı. Şefler 4 çeşit mantar verdi ve yarışmacılardan yaratıcılıklarını konuşturmalarını istedi.


69
Masterchef'te Kıvanç ile Yasin birbirlerine girdi! 'Korkaksın' - Sayfa 7

Masterchef'e damga vuran isim

Dokunulmazlık oyununa damgasını vuran isim Batuhan oldu. Şef Mehmet Yalçınkaya Batuhan için bugüne kadar hiç bir yarışmacı için söylemediği sözler söyledi. Mehmet şef, "Üst düzey bir tabaktı. Masterchef'in imza tabağı oldu" dedi. Batuhan dokunulmazlığı müthiş bir tabakla kazanınca, potaya 'rakip' olarak gördüğü Ekin'i gönderdi.

79
Masterchef'te Kıvanç ile Yasin birbirlerine girdi! 'Korkaksın' - Sayfa 8

Kıvanç ve Yasin birbirine girdi

Takım oylamasında Kıvanç ve Yasin 4'er oy aldı. Bunun üzerine son karar takım kaptanı olan Kıvanç'a kaldı. Kıvanç, kendini kurtarmayı tercih etti. Kıvanç, Yasin'e 'Güzide olsa belki farklı bir karar alabilirdim. Ama bugün kahramanlık yapmayacağım. Yasin seni göndereceğim' dedi. Yasin ise 'kusura bakma ama korkaksın' dedi. 'Kaptan olarak 'ana yemeği çıkaramadın' diyen Yasin, 'Kusura bakma sen haksızlık yaptın bana. Bu haksızlık dönüp dolaşıp seni bulacak. Ben adamım ama sen korkağın tekisin' diye konuştu.

89
Masterchef'te Kıvanç ile Yasin birbirlerine girdi! 'Korkaksın' - Sayfa 9

En bomba isimler elemede

Masterchef'te eleme perşembe arkadaşı oynanacak ve kim gitti belli olacak. Mavi takımdan Mustafa ve Alican, kırmızı takımdan ise Ekin ile Yasin potaya giden isimler oldu. Kıran kırana geçmesi beklenen potada, en zayıf isim Yasin olarak görünüyor.

99