Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 3

Masterchef çekim ekibinde çalışan personelin sosyal medya hesapları mercek altına alındı fakat her hafta sosyal medyada yayılan ifşaların önüne geçilemedi. Vefa eden isimlerde günler öncesinden medyaya sızmaya başladı.


36
Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 4

Herkes bu akşam kim gidecek diye merakla beklerken Masterchef'in elenen ismi yine günler öncesinden belli oldu. Sosyal medya hesaplarından Masterchef hakkında gizli paylaşımları yapan birçok kullanıcı bu hafta yarışmaya veda eden ismin favori gösterilen yarışmacı Uğur olduğunu iddia etti..


46
Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 5

Her hafta sosyal medyada günler önce yayılan eleme ifşalarını bir bir tutması ise TV8'i karıştırdı. Geçmiş haftalarda sırasıyla Duygu, Walison, Didem, Tanya'nın eleneceğinin yayılması bilgileri kim sızdırıyor sorusunu akıllara getirdi.


56
Masterchef'te elenen isim yine sızdı: TV8'de sıkıyönetim - Sayfa 6

Acun Ilıcalı'nın bu gizli bilgileri sızdıran kişileri aradığı ve bu ifşaları yapanların prodüksiyondan olduğu ise gelen bilgiler arasında. Paylaşımları yapan kişinin normalde sosyal medya hesabı olmadığı ve başka birinin aracılığı ile sızıntıları yaydığı kulaktan kulağa dolaşan iddialardan sadece biri.


66