Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Beyza çıldırdı: Yaptığınız çok saygısızca

Masterchef'te gün geçtikçe heyecan daha da artıyor. Şefler yarışmacılardan esnaf lokantası yemekleri yapmasını istedi. Dokunulmazlığı alan takım ile eleme adayları belli oldu. Yemek hazırlarken karşı takımın yaptığı harekete çok kızan Beyza "Yaptığınız çok saygısızca" diyerek tepki gösterdi. İşte Masterchef'te merak edilen detaylar...

Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Beyza çıldırdı: Yaptığınız çok saygısızca - Sayfa 1

Masterchef'te yine kıran kırana bir mücadele vardı. Haftanın ilk eleme adayları belirlendi. Yarışmacılar birbirinden güzel tabaklar hazırladı. İki isim eleme potasına gitti.

17
Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Beyza çıldırdı: Yaptığınız çok saygısızca - Sayfa 2

İŞTE ESLAF LOKANTASI LİSTESİ

Takımlardan istenen esnaf lokantası listesi şöyleydi; 1- Mercimek Çorbası, 2- Patates Püresi, 3- Taze Fasülye, 4- Kadınbudu Köfte, 5- Kuzu Kapama, 6- Nohutlu İşkembe, 7- İç Pilav, 8- Etli Biber Dolma, 9- Kalburbastı

27
Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Beyza çıldırdı: Yaptığınız çok saygısızca - Sayfa 3

BEYZA ÇILDIRDI: BU YAPTIĞINIZ SAYGISIZCA

Takımlar yemeklerini hazırlarken Beyza Mavi Takım'daki yarışmacıların yaptığı bir harekete çok sinirlendi. Yarışma esnasında hazırladıkları tabaklara gelip bakan Mavi Takım'daki yarışmacılara Beyza "Bu yaptığınız saygısızca" diyerek tepki gösterdi.

37
Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Beyza çıldırdı: Yaptığınız çok saygısızca - Sayfa 4

DOKUNULMAZLIĞI KIRMIZI TAKIM ALDI

Muhteşem tabakları hazırlayan takım yarışında Kırmızı Takım dokunulmazlığı alarak balkona çıkmayı başardı. Kalan yarışmacılar ise pota mücadelesi verdi. İki isim ise eleme adayı olarak belirlendi.

47