Masterchef'te birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu! Şefler sinirden stüdyoyu terk etti

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları dokunulmazlık için mücadele etti. İlk etapta 9 çeşit yemek istendi. İkinci etapta yarışmacılardan sakatattan yapılan '5 kardeş yahnisi' yemeği beklendi. Somer Şef ve Mehmet Şef sinirden stüdyoyu terk etti. Birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Masterchef'te birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu! Şefler sinirden stüdyoyu terk etti - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Zübeyde'nin kaptanlık yaptığı Mavi Takım ile Akın'ın kaptanlık yaptığı Kırmızı Takım dokunulmazlık için mücadele verdi. İlk etapta yarışmacılardan; Balık Çorbası, Balıkçı Salatası, Ahtapot Salata, Levrek Marin, Midye Pilaki, Karides Güveç, Kalamar Tava, Kırlangıç Buğulama ve Sufle istendi.

113
Masterchef'te birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu! Şefler sinirden stüdyoyu terk etti - Sayfa 2

Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. İkinci etapta sakatattan yapılan '5 kardeş yahnisi' yemeği beklendi. Mehmet Şef ve Somer Şef, yemeği yapan usta Feridun Ügümü'nün geçtiğimiz hafta vefat ettiğini büyük üzüntüyle öğrendiklerini dile getirirken yarışmacılar malzemeleri çıkartmaya başlamıştı.

213
Masterchef'te birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu! Şefler sinirden stüdyoyu terk etti - Sayfa 3

Mehmet Şef ve Somer şef sinirden stüdyoyu terk etti. Birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

313
Masterchef'te birinci ve ikinci eleme adayı belli oldu! Şefler sinirden stüdyoyu terk etti - Sayfa 4

Yarışmacılar ilk etapta Balık Çorbası, Balıkçı Salatası, Ahtapot Salata, Levrek Marin, Midye Pilaki, Karides Güveç, Kalamar Tava, Kırlangıç Buğulama ve Sufle yaptı. Şefler tadım yaparken reji devreye girdi. Geri döndüklerinde yarışmacılara sorsalar da kimse kural ihlalini kabul etmedi. Şefler, Nigar'ın yemeğin kabını bulaşıkların arasında koyduktan sonra Alper balık suyu olup olmadığını soruyor.

413