MasterChef'te bir ilk! Takımı sabote ettiğini itiraf etti! - Sayfa 10

Yediğin kaba pisledin

Orhan, 'bu senin yaptığını yarın sana yaparlar Nalan merak etme' dedi. Ekin ise Nalan'ın söylediklerini duyunca tepki verdi. 'Ben de o potaya girdim' diyen Ekin, "Bu yediğim kaba pislemektir. burdaki 6 arkadaşın emeğini hiçe sayıyorsan, Sen oraya gitmeyi hak etmişsin" dedi.

1015
MasterChef'te bir ilk! Takımı sabote ettiğini itiraf etti! - Sayfa 11

Eda da Nalan'ı satmış

Sabotaj kavgasının koptuğu yarışmada ortaya çıktı ki Nalan'ın kendisini yazmasına hayli bozulmuş olan Eda da onu satmış. Kuliste 'evet sabote edelim diye söz veren Eda, oyuna çıkınca verdiği sözün arkasında durmayıp Nalan'ı ortada bırakmış. Eda şu itiraflarda bulundu:

-"Evet Nalan ile konuştuk. Nalan benim ismimi yazınca kırıldım. Beni potaya sokamama imkanı elindeyken o beni soktu. Bu tercihinden dolayı evet sabote edebiliriz dememe rağmen, elimi vicdanıma koyup Eda bu sana yakışmaz deyip yapmadım.

1115
MasterChef'te bir ilk! Takımı sabote ettiğini itiraf etti! - Sayfa 12

MasterChef'ten kim elendi?

Nalan ve Eda ilk eleme adaylarıydı. Yenilen kırmızı takım ikinci dokunulmazlık oyununa çıktı. Dokunulmazlığı Batuhan aldı ve 'Üç oyunu kaybetmemizin sebebi sensin' diyerek Orhan'ı eleme adayı yaptı. 4 yarışmacının oynadığı eleme oyunundan sonra bu hafta MasterChef'e veda eden isim Nalan oldu.

1215
MasterChef'te bir ilk! Takımı sabote ettiğini itiraf etti! - Sayfa 13
1315