MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 5

Enes: Yaşadığım talihsizliklere moralim çok düşmüştü. En son yedeklere kalınca daha da çok düştü. Bir ara devam etmemeyi düşündüm ama son dakika çok emek verdiğim için devam etmek istedim. Geri çekilmek bana yakışmazdı. Artık bundan sonra yukarıya çıkacağım.

516
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 6

Erim: Aynı motivasyon, aynı enerjiyle buradayım ama geçtiğimiz hafta yarıştığım ekip arkadaşlarım yanımda olmadığı için biraz üzüldüm. Çünkü onlarla çok bağlandık, çok güzel bir ekiple yarışmıştım. Bütün enerjimi ve motivasyonumu yemeğime odakladım. Dersime iyi çalıştım, hazırım.

616
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 7

Adel: Stresimi yönetememiştim. Eksik ve plansız çalışıyordum. Eksiklerimi tamamlamaya çalıştım bu süreçte. Motiveyim, en azından moralim daha düzgün. Bırakmayacağım.

716
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 8

Sercan: Buradan döndüm direk işbaşı yaptım, inanılmaz bir yoğunluk vardı. Geleceğim güne kadar da çalışmaya devam ettim. Farklı tabaklar denemeye pek vaktim olmadı. Hem öğlen hem akşam servisi çıkartıyoruz. Bir de misafirler çok erken gelmeye başlıyorlar. O yüzden farklı tabaklar denemeye çok vaktim olmuyor ama kendime güveniyorum. Her zaman ki gibi kendi potansiyelimi biliyorum.

816