MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 10

Şirin: Geçemedim ama en azından buradan içim rahat çıktım. Yine buradayım, buna da şükür. Motivasyonum yerinde. Çokta büyük konuşmak istemiyorum.

1016
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 11

Zübeyde: İzahı olmayan hatalar yaptım. Aslında benim için stresli başlayan bir haftaydı. O stresi hem içimde belli etmemeye çalışıp hem de buraya adapte olmak biraz konsantremi bozdu açıkçası. Kendimi tam olarak ifade edemedim. Hep kıl payı önlük kaçtı önümden. Burada kendime çok şey kattım. Sonuç olarak geçmişe takılmıyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağım.

1116
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 12

Ensar: Önlüğü istiyorum. Kazanacağıma da inanıyorum. Üzülmüyorum şu an yedeklere düştüğüm için ama bir şekilde alacağımı düşünüyorum önlüğü. İlk yaptığım hataları yapmayacağım burada. Kendi tabaklarımla çıkmak istiyorum.

1216
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 13

Akın: Buranın en büyük olayı stres yönetimini yapabilmek. Ben de sonlara doğru stres yönetimimi yapabildim. 11 oyuna çıktım. Yaratıcılığı geçiyorum, sizin verdiğiniz tabakta tıkanıyorum. Çünkü hiç yapmadığım bir tabak çıkmıştı. En ufak bir bilgim olsa yine elimden geleni sergilerdim. Şu an önümüze odaklanacağız.

1316