MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınlandı. Yedeklere seçilen 14 yarışmacı tabaklarını Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın beğenisine sundu. Yedeklerden ana kadroya geçen ilk yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Huriye, Beyza Nur, Yudum, Enes, Erim, Adel, Sercan, Bera, Şirin, Zübeyde, Ensar, Akın, Bartu ve Şeyhmus yedeklerden ana kadroya girmek için yarıştı. Şefler, 14 aşçıya duygu ve düşüncelerini sordu. Yarışmacılar tek tek yanıtladı.

116
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 2

Huriye: Ben biraz geç açıldım ama bugün olacağını hissediyorum. Buradan çıktıktan sonra çok zor bir dönem geçirdim. Dedem rahatsızlandı ve onunla uğraştım. Şu an durumu çok iyi, ben de iyiyim. Buraya geldim, bugün o da hastaneden çıkacak. Ben de ona bugün çok güzel bir haber vereceğim. İkimiz içinde çok hayırlı bir şey olacak. O yüzden çok enerjiğim, ana kadroya girmek istiyorum. Bunu en başından beridir söylüyorum. Bana söylemiş olduğunuz tabakla ilgili yorumlarınızı değerlendirdim. Hatalarımı fark ettim ve bugün en iyisini yapacağım.

216
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 3

Beyza Nur: Bugün yine enerji dolu geldim. Mutluyum, biraz da hazırlık yaptım. Bakalım.

316
MasterChef'te ana kadroya giren ilk yedek yarışmacı belli oldu - Sayfa 4

Yudum: Burada biraz zorlandım ama aslında son ikiye kaldığım da oldu. Bunlarda benim için çok önemliydi. Aslında sadece sosyal medyada yaptığım yemeklerle bir yerlere gelmedim bence burada da kendimi gösterebildiğimi düşünüyorum. O yüzden de kendim için mutluyum ve gurur duyduğumu da söyledim. Çok çalışıp geldim, burada kendimi göstereceğime eminim.

416