Masterchef'te 7. eleme adayı belli oldu! Korku dolu anlar: İspirto alev aldı

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınlandı. Bu bölümde; Ayşe eleme potasına gönderilmediği için Ezgi'ye sitem etti. Ezgi de, 'Onun analiziyle benimki aynı olacak diye bir şey yok.' dedi. Kaan yemeğini şeflere sunarken ispirto alev aldı. Kısa süreli panik yarışmacıların müdahalesiyle son buldu. Son eleme adayı belli oldu.

Masterchef'te 7. eleme adayı belli oldu! Korku dolu anlar: İspirto alev aldı - Sayfa 1

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu popüler aşçılık yarışması MasterChef'te haftanın 7. eleme adayını belirlemek için süreci başlattı. MasterChef Türkiye'de tuzda balık yapıldı.

18
Masterchef'te 7. eleme adayı belli oldu! Korku dolu anlar: İspirto alev aldı - Sayfa 2

Ayşe son oyunda Zeynep'le beraber oy almasına rağmen Ezgi'nin Zeynep'i potaya yollamasına sitem etti. Ayşe, " Ben de eleme potasına gitmeyi hak ettiğimi düşünüyorum bu haftaki performansımdan dolayı. Biz ikinci oyunu kazanmıştık ama kıl payı kazanmıştık. Orada da Zeynep arkadaşımın payı vardı, yemeği geçmişti. Manisa'da yarıştığımız zamanda paçayı almıştı. Benim yemeğime göre daha zor bir yemekti. 'Niye beni göndermedin?' dedim Ezgi'ye. Kızdım, üzüldüm. Ben de hak ettiğimi düşünüyorum" dedi.

28
Masterchef'te 7. eleme adayı belli oldu! Korku dolu anlar: İspirto alev aldı - Sayfa 3

'ONUN ANALİZİYLE BENİMKİ AYNI OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK'

Ezgi de, neden Zeynep'i potaya gönderdiğine dair açıklamada bulundu. Ezgi şu ifadeleri kullandı:

Hiç kimse kimi yazacağını söylemedi. Sadece kaybeden tabaklara oy verileceğini biliyordum. Zeynep, Ayşe'yi yazmayarak sadece bana bunu bir şekilde işaret etmiş oldu. Ayşe de, haklı bu arada o da potaya gitmeyi hak eden yarışmacılardan birisiydi ama onun analiziyle benimki aynı olacak diye bir şey yok.

38
Masterchef'te 7. eleme adayı belli oldu! Korku dolu anlar: İspirto alev aldı - Sayfa 4

'BİRİLERİ BENİ DÜRTTÜ, BENDE UYANDIM'

Hakan bir zamanlar ona söyleyen çalışmıyor, süzgeç tutuyor laflarına ithafen "Birileri beni dürttü, bende uyandım. Güzel oldu benim için. Bir de lakap taktılar; Süzgeç Hakan. Bir tane dövmesini mi yaptırsam boynuma kolye mi taktırsam bilemedim. Güzel bir karşılık verdiğimi düşünüyorum Ezgi'ye karşı. Bence yeterli." dedi.

48