MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! "Yazılmayı kendim istedim"

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınlandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada Mavi Takım ve Kırmızı Takım dokunulmazlık için mücadele etti. İlk etapta yarışmacılardan 5 çeşit yemek beklendi. İkinci etapta sıfır atık konseptine uygun yemekler istendi. MasterChef Türkiye'nin 5. ve 6. eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! "Yazılmayı kendim istedim" - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Mavi Takım ve Kırmızı yarışmacıları dokunulmazlık için Manisa'da mücadele etti.

16
MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! "Yazılmayı kendim istedim" - Sayfa 2

Yarışmacılardan ilk etapta; Pideli Paça, Çalkama, Börülce Tarator, Manisa Kebabı ve Şekerli Pide istendi. İkinci etapta sıfır atık konseptine uygun yemekler beklendi. 5.ve 6.eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

26
MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! "Yazılmayı kendim istedim" - Sayfa 3

'BU HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATACAĞIZ'

Kırmızı Takım kaptanı Ezgi, "Çok mutluyuz. İnanılmaz büyük bir hırsla geldik bugün buraya. Kadın erkek yarışmacı Masterchef tarihinde ilk defa görülmüş ancak bence bu kadar kendine inanmış, takıma güvenen, yüzleri gülen bir ekip daha gelmiş midir bilmiyorum. Arkadaşlarla konuştuk, ne yemek çıkarsa yüreğimizi koyup bu haftayı galibiyetle kapatacağız." dedi.

36
MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! "Yazılmayı kendim istedim" - Sayfa 4

'YAZILMAYI KENDİM İSTEDİM'

Mehmet Şef, Murat Can'a arkadaşlarından kendisini yazmasını isteyip istemediğini sordu. Murat Can şu ifadeleri kullandı:

İkide sıfır yaptım. Daha önceki hafta da bir tabak çıkartamamıştım. Kendime gelmem için potaya girmem gerektiğini düşünüyordum. Beni yazmalarını istedim. Bunu bir ceza olarak görüyorum. Gidersem de yapamadım giderim derim. Duygusallık değil bu. İkide bir çıkartan arkadaşlarımız vardı. Ben ikide sıfır yaptım. Alper de ikide sıfır yaptı. Bizim yazılmamız bence daha doğal olurdu.

46