MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Kırmızı takım kaptanı sinir krizi geçirdi - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE GERGİN ANLAR!

Deniz, stüdyoya girmeden önce kendini tiye aldı ve "Ben sinirlenince atak geçirebilen bir insanım. Üzülünce değil, sinirlenirsem geçiririm. Dün de o yüzden çıktım" dedi. Ayşe'nin "Geçen hafta beni ne hale getirdiler ya!" sözleri üzerine Deniz "Ben getirdim seni sadece. Başkası değildi" diye kinayeli konuştu. Zeynep'in sorgulamasının ardından "Ayşe 'Ne hale getirdiler' diyor ama toplu konuşmasına gerek yok. Benim yaptığım bir şeydi" ifadesini kullandı.

212
MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Kırmızı takım kaptanı sinir krizi geçirdi - Sayfa 3

"BENİ DÜN ÇOK YIPRATTIN!"

Zeynep'in "Beni dün çok yıprattın" sözlerine, "Ben de yıpranıyorum" diye karşılık veren Deniz ortamın gerilmesine neden oldu. Zeynep, "Biz seni yıpratacak bir şey yapmadık ki" diye çıkıştı. Deniz "Herkes doğru, ben sinirli olduğum için hatalıyım" dedi.

312
MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Kırmızı takım kaptanı sinir krizi geçirdi - Sayfa 4

"SABOTE EDECEĞİNE HİÇ YARIŞMA"

Zeynep, Deniz'in tavrı üzerine "Bugün yarışmak istemiyorsan ben yarışırım tezgahta. Sıkıntı yok bu arada" dedi. Deniz de ona "Bak mesela sen bunu çözememişsin. O yüzden sinirlendiğim 'trick'ler bunlar” diye karşılık verdi. Zeynep'in "Sabote edeceğine hiç yarışma" sözlerine sinirlenen Deniz, kendini şu sözlerle savundu:

412
MasterChef'te 5. ve 6. eleme adayı belli oldu! Kırmızı takım kaptanı sinir krizi geçirdi - Sayfa 5

DENİZ'DEN ZEYNEP'E OLAY UYARI: "STRATEJİN BUYSA YORARIM SENİ"

"Bak beni hiç tanımamışsın. İnsan ne düşünüyorsa aslında ilk kendisidir. Beni mesela, geçen hafta da tam burada gerdin. Bunu hep yapıyorsun. Hani gerçekten yoruluyorum artık! Stratejin buysa yorarım seni"

512