MasterChef'te 18. önlüğün sahibi belli oldu! Yarışmacıya şeflerden yasak geldi

'Masterchef Türkiye'de 18'inci yarışmacı elemler sonucu belirlendi. Masterchef'te elemeler devam ediyor. 2 kişi daha belirlenecek ve fenomen yarışma 20 kişilik ekiple devam edecek. İşte detaylar...

MasterChef'te 18. önlüğün sahibi belli oldu! Yarışmacıya şeflerden yasak geldi - Sayfa 1

MasterChef'te 18. önlük sahibini buldu. Öte yandan yarışmada şefler ile yarışmacılar arasında ilginç diyaloglar yaşandı işte onlardan bazıları:

Şeflerle konuşan Adel, 'Tezgahta bir uğursuzluk olduğunu düşünüyorum artık. İlk gün geldim kebaba şeker attım, ikinci gün tabak veremedim. Burası boş kalsın buraya karanfil bırakalım" dedi. Kaan, Adel'le yer değiştirebileceğini söyleyerek "Tatlı çıkacak zaten geçemeyeceğim. Bari oraya geçerek laneti arttırayım" ifadelerini kullandı. Mehmet de, 'Şefim ben burada durdum da yapabildim mi sanki, ne alakası var' dedi. Yarışmacılar gülmekten kendini alamadı.

15
MasterChef'te 18. önlüğün sahibi belli oldu! Yarışmacıya şeflerden yasak geldi - Sayfa 2

KAAN'A ŞEFLERDEN YASAK GELDİ

Kaan'ın son dakikalarda aldığı kararların yanlış olduğuna değinen Danilo Şef, 'Kalan 5 dakika aklına herhangi bir fikir gelirse hayır de. Sana son 5 dakika düşünmek yasak' diyerek takıldı. İkili şakayla karışın Kaan'ın son dakikalarda fikir değiştirmemesi konusunda anlaştı.

25
MasterChef'te 18. önlüğün sahibi belli oldu! Yarışmacıya şeflerden yasak geldi - Sayfa 3

"SEVİM İLE KONUŞURKEN TÜRKÇE ÖĞRETMENİMLE KONUŞUYOR GİBİYİM."

Sevim, "Ben mutlu olmak istiyorum. Bu önlüğü alınca çok mutlu olacağım için bir ferahlama geldi. Kaan bana, hissediyorum sen alacaksın dedi. Bir arkadaşım da okunmuş şeker verdi. Arkadaşlarımın desteği çok" dedi. Mehmet şef, " Sevim'le konuşurken Türkçe öğretmenimle konuşuyor gibi ceketi falan ilikleyeceğim. Öyle naif ve düzgün bir Türkçe var ki kendimize bir çeki düzen veriyoruz. Bu şekilde Türkçe konuşan insan sayısı çok az kaldı" ifadelerini kullandı.

35
MasterChef'te 18. önlüğün sahibi belli oldu! Yarışmacıya şeflerden yasak geldi - Sayfa 4

MEHMET ŞEF'İN TAKINTILI OLDUĞU KONU

Yarışmacılar yemeklerine geçmeden Mehmet Şef, hindi eti konusundaki hassasiyetini belirtti. Şef, 'Evet arkadaşlar senede birkaç gün dışında kullanılmıyor. Beni her zaman takıntılı olduğum bir konu. Hindiyi ben çünkü çok severim. Lezzetli bir üründür." şeklinde konuştu.

45