MasterChef’in 16 kişilik kadrosu belli oldu! Somer şefi çıldırtan olay! 'Çık git buradan'

MasterChef Türkiye 2020'nin ana kadrosu belli oldu. 32 yarışmacının yarıştığı programda ana kadroda yerini alan 16 kişi dün akşam gerçekleşen son yarışla belli oldu. MasterChef Türkiye bugünden itibaren ana kadrosuyla ekranlara gelecek.

MasterChef’in 16 kişilik kadrosu belli oldu! Somer şefi çıldırtan olay! 'Çık git buradan' - Sayfa 1

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu yarışmada dün akşam ana kadroda yer alacak son yarışmacılar da belirlendi.

113
MasterChef’in 16 kişilik kadrosu belli oldu! Somer şefi çıldırtan olay! 'Çık git buradan' - Sayfa 2

MasterChef Türkiye programında heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dün akşam gerçekleşen elemede son iki aday şeflerin tercihiyle adını ana kadroya yazdırdı.

213
MasterChef’in 16 kişilik kadrosu belli oldu! Somer şefi çıldırtan olay! 'Çık git buradan' - Sayfa 3

KEBAP YAPTILAR

Şeflerin son eleme gecesinde yarışmacılara verdiği ilk yemek adana kebap oldu. 50 dakika içerisinde kebap yapmaya çalışan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Kebabını istediği kıvama getiremeyen Arem, şeflere 'ben diğer tura girmek istemiyorum. En iyi yaptığım ürünü yapamadıktan sonra diğer turda yarışmak istemem' açıklamasını yaptı.

313
MasterChef’in 16 kişilik kadrosu belli oldu! Somer şefi çıldırtan olay! 'Çık git buradan' - Sayfa 4

BENCE ÇIK GİT BURADAN

Arem'in sözlerine çok kızan Somer Sivrioğlu, 'Çok saçma bir hareket! Günah değil mi, seninle yarışan insanlara yazık değil mi? Düşünsene seninle düelloya giren insanı...

413