Masterchef'e veda eden isim belli oldu! Eleme gecesine kopya damga vurdu - Sayfa 3

Kaan "Öyle bir şey yok ya. Ne burası? Yarışıyoruz ya. Hak hukuk. Nerede hak hukuk? Ben çok sinirliyim ama hala da elim ayağım titriyor" dedi.

37
Masterchef'e veda eden isim belli oldu! Eleme gecesine kopya damga vurdu - Sayfa 4

Somer Şef balkonda bulunan Ezgi'ye "Senin şu anda cebinde bir liste var, doğru mu? Nereye attın? Alabilir misin onu görebilir miyiz o listeyi?" dedi. Gelen listeyi okuyan Somer Şef "Az önce Mehmet Şef'e dedim ki, eminim tatlı için ayrı tuzlu için ayrı liste yapmışlardır dedim. Liste hazırlanmış ve Ezgi'ye verilmiş" diye konuştu.

47
Masterchef'e veda eden isim belli oldu! Eleme gecesine kopya damga vurdu - Sayfa 5

ÜRÜN DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLDİ

Şefler yaşanan bu kopya olayından sonra ürün değişikliğine gitti. Açıklanan yeni ürün "Mercan Köşkü" ile yaratıcılık. Şefler tazesinin de kurusunun da kullanılabileceğini belirtti ve en kötü tabağı hazırlan isim Masterchef'e veda etti.

57
Masterchef'e veda eden isim belli oldu! Eleme gecesine kopya damga vurdu - Sayfa 6

ŞİRİN ÖZÜR DİLEDİ

Kısa bir konuşma yapan Şirin "Şefim Öncelikle, çok çok özür dilerim. Öncelikle sizden, sonra arkadaşlarımdan. Gerçekten bunun sonucunu düşünmeden bir şey yaptık. Yani yapmamamız gereken bir şey yaptık. Bir an boşluğumuza geldi. Çok özür dilerim" dedi. Mehmet Şef ise "Vallahi Şirin bu boşluğumuza gelmemiş. Bazı şeylerin de üstünü örtmek iyi değil. Siz baya buna çalışmışsınız" dedi.

67