MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 9

MASTERCHEF'TE ELENEN İSİM KİM OLDU?

Acun Ilıcalı yapımcılığı ve TV8 ev sahipliğinde 20 Kasım 2022 Pazar günü oynanan kritik eleme oyununda eleme adaylarının hazırladığı yemekleri tadan Mehmet, Danilo ve Somer Şefler eleme potasında yer alan Fatma Nur, Büşra ve Barış'ın arasından imza tabağını en başarılı yapan ismin Fatma Nur olduğunu açıkladı.

919
MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 10

Böylelikle Fatma Nur elenmekten kurtulmuş oldu. Bu hafta MasterChef'te elenen yarışmacı ise BARIŞ oldu.

1019
MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 11

Barış Demir şu sözlerle veda etti: “Ben çok tuttum kendimi şefim ağlamayacağım diye. En çok üzüldüğüm şey, babam bizi tek başına büyüttü. Üç kardeş ve ben 4 kişiydik, kardeşlerime verdiğim sözü tutamadım. Ona çok üzülüyorum sadece. Babamı gururlandırdığımı düşünüyorum. Sizleri de şef hep abi olarak gördüm, beni kardeşiniz olarak gördüyseniz ne mutlu bana. Erken geldim, erken gidiyorum...”

1119
MasterChef’e cebinden çıkardığı notla veda etti! Bu hafta elenen isim belli oldu… - Sayfa 12

Somer Şef, Barış'ın vedasını açıklamasının ardından, "Bu senin son tabağın oldu. Hepimizin kader çizgisi var. Hayat sana kolay başlangıç sunmamış. En zor tecrübeyi yaşamışsın. Ama vardır bunda da bir hikmet. Belki bu seni çok farklı insan yaptı. Ben senin kardeşin olsam çok gurur duyardım. Eminim onlar da duyuyordur. Belki buradan sana bambaşka kapılar açılacak. Elenirsin ama kaybetmezsin. Bugün buraya kaybederek değil, MasterChef'in 11.'sini olarak veda ediyorsun. Herkesle tartışıp herkes tarafından sevilen insansın, çünkü içinde kötülük yok" dedi.

1219