MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! ‘Üzüldüm, içim ağlıyor ama…’ - Sayfa 5

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

MasterChef eleme gecesinde oynanan kritik eleme oyunu ilk aşamasında yemeklerini tadım için jüri şeflere sunan yarışmacılar tadım ve değerlendirme aşamaları sonrasında Fatma Nur, Kaan, Görkem, Çağatay, Şule, Tayfun arasında 3 kişiyi seçerek eleme potasından çıkardı.

512
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! ‘Üzüldüm, içim ağlıyor ama…’ - Sayfa 6

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmesi sonrasında oy çokluğuyla eleme potasından çıkan ilk isim Görkem oldu, sonrasında potadan çıkan diğer isimler ise Şule, Tayfun oldu.

612
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! ‘Üzüldüm, içim ağlıyor ama…’ - Sayfa 7

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan kritik eleme oyunu ilk aşaması sonrasında potadan kurtulan 3 ismin belli olması sonrasında potadan kurtulamayan Fatma Nur, Kaan, Çağatay isimleri son şans için bir kez daha tezgah başına geçti.

712
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! ‘Üzüldüm, içim ağlıyor ama…’ - Sayfa 8

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Acun Ilıcalı yapımcılığında 2 Ekim 2022 Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef son bölümde kritik eleme oyununun 2. aşamasında Fatma Nur, Kaan, Çağatay eleme adayları Danilo Şef tarafından yapılan imza yemeğine en yakın ürünü çıkarmak için kozlarını paylaştı. Zorlu oyunun birincisi Fatma Nur oldu ve 1 hafta daha Masterchef'te kalmaya hak kazandı.

812