MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kimse beklemiyordu, şefler bile şaşırdı… - Sayfa 4

Kritik eleme gecesi Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde ilk etap oyunuyla başladı. Eleme adayları ilk etap oyununda başarılı olmak ve eleme potasından kurtularak 1 hafta daha MasterChef'te yer almak için tezgah başına geçti.

417
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kimse beklemiyordu, şefler bile şaşırdı… - Sayfa 5

TV8 ekranlarında yayınlanan eleme gecesi ilk etap oyununda Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından seçilen ürünle en başarılı ve yaratıcı tabağı çıkarmak isteyen eleme adayları tezgah başında tüm hünerlerini gösterdi.

517
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kimse beklemiyordu, şefler bile şaşırdı… - Sayfa 6

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde oynanan eleme oyununun ilk etabında Görkem, Çağatay, Burak Revanbahş, Atike, Kıvanç ve Fatma Nur arasından en başarılı ve yaratıcı yemeği çıkaran isimler eleme potasından kurtularak 1 hafta daha MasterChef'te yarışmaya hak kazandı. Kritik eleme gecesi ilk etap oyununda başarılı olarak eleme potasından çıkan yarışmacılar Kıvanç, Görkem ve Burak Revanbahş oldu.

617
MasterChef’e bu hafta veda eden isim belli oldu! Kimse beklemiyordu, şefler bile şaşırdı… - Sayfa 7

BU HAFTA MASTERCHEF'TE ELENEN İSİM OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma MasterChef Türkiye son bölümde oynanan kritik eleme gecesi oyunu ilk etabında mercimek ana ürünüyle hazırlanan yemekte başarılı olamayarak 2. etap oyununa kalan Çağatay, Atike ve Fatma Nur son şans için bir kez daha tezgah başına geçti.

717