MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 5

 Kırmızı takım kazandı

Haftanın ikinci elemeli takım yarışını da kırmızı takım kazandı. Mavi takımı yakan ise tatlıdan sonra midye dolması oldu. MasterClas'ta midye dolma yapmayı öğrenen yarışmacılar içinde Açelya sonuncu olmuştu. Kaptan Güzide'nin midyeyi buna rağmen ona vermesi hezimeti getirdi. Somer şefte Güzide'yi bu kararından dolayı eleştirdi.


510
MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 6

Dokunulmazlık yarışı

Her iki elemede de kırmızı takıma yenilen Mavi takım bir kez daha dokunulmazlık oyunu oynadı. Danilo şefin Pavlova'sını yapmak için yarışan ekip ortaya iyi tabaklar çıkaramadı. İlk dokunulmazlık oyununda olduğu gibi bunu kazanan yine Rıfat oldu.


610
MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 7

Eleme adayları belli oldu

Pavlova tatlısını en iyi yapan Rıfat dokunulmazlığı kazanınca da Müge'nin ismini vererek 3. eleme adayını belirledi. Bu durumda Faruk Batuhan, Güzide ve Müge eleme potasına giren isimler oldu. 4. isim için yapılan konsey oylamasında yarışmacılar F.Batuhan'ı seçti.


710
MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 8

MasterChef'te kim elendi?

Yarışmacılar MasterChef'e veda etmemek için eleme yemeği olarak Danilo şefin belirlediği ravioli yemeğini 40 dakikada yetiştirmeye çalıştı. Güzide ve Batuhan'ın yemeğini beğenen şefler iki ismi elenmekten kurtardı. Son iki isim olarak Müge ile Faruk Batuhan kaldı. Batuhan soğuk terler dökerken, Mehmet şef bu hafta veda eden ismin Müge olduğunu açıkladı.


810