MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 2

Master Chef'in aynı zamanda eleme gecesi olan Salı akşamı yarışmacılar geleneksel sokak lezzetlerini hazırladı. Menüde midye dolma, arnavut ciğeri, tavuklu pilav, balık ekmek ve halka tatlısı vardı.


210
MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 3

Halka tatlısı rezaleti

Kırmızı takım verilen sürede 5 yemeği de tamamlarken mavi takım halka tatlısını yetiştiremedi. Bu durumda kırmızı takım geceye avantajlı başladı. Ancak onların da halka tatlısı rezil bir haldeydi. Şefler değerlendirmeye dahi almadılar.


310
MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 4

Tatlıyı yetiştiremeyince ağladı

Mavi takımdan halka tatlısı görevi Müge'ye verilmişti. 45 dakikalık süre içinde sadece tatlıyla uğraşan Müge buna rağmen ortaya bir tabak çıkaramadı. Takım arkadaşları tarafından eleştirilen Müge gözyaşları döktü. Müge kaptanı suçladı ve kendisine tatlı vermesinin yanlış olduğunu söyledi.


410
MasterChef Türkiye'de kim elendi belli oldu! - Sayfa 5

 Kırmızı takım kazandı

Haftanın ikinci elemeli takım yarışını da kırmızı takım kazandı. Mavi takımı yakan ise tatlıdan sonra midye dolması oldu. MasterClas'ta midye dolma yapmayı öğrenen yarışmacılar içinde Açelya sonuncu olmuştu. Kaptan Güzide'nin midyeyi buna rağmen ona vermesi hezimeti getirdi. Somer şefte Güzide'yi bu kararından dolayı eleştirdi.


510