MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyon kim oldu? Kerem mi, Uğur mu? - Sayfa 7

MUHTEŞEM ÖDÜLLER: MasterChef Türkiye şampiyonu Uğur, 100 bin liralık para ödüle ve Dubai’de iş imkanına sahip oldu. İkinci Kerem için ise başarılı jüri üyesi Somer Sivrioğlu, "Yarışmanın ikincisini kendi restoranımda çalışmak için davet etmek istiyorum" dedi. Yani yarışmanın iki finaliste de Dubai ve Avustralya'da iş imkanı tanınacak.

724
MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyon kim oldu? Kerem mi, Uğur mu? - Sayfa 8

MASTERCHEF ŞAMPİYONU UĞUR KİMDİR?: MasterChef adayı Uğur Kardaş aslen Çanakkale'li. 1996 yılında doğan Uğur Kardaş ilk ve orta öğreniminin ardından Çanakkale Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’de okudu. Liseyi tamamladıktan sonra üniversiteye hazırlanan Uğur Kardaş, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi’de Gastronomi Bölümü’nden mezun.

824
MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyon kim oldu? Kerem mi, Uğur mu? - Sayfa 9

MASTERCHEF FİNALİSTİ KEREM KİMDİR?: MasterChef Kerem 25 yaşında ve aşçılık mezunu. Türkiye’nin en iyi aşçılarından birisi olmak isteyen Kerem Giritlioğlu'nun Melis isminde bir kız kardeşi bulunuyor. Kerem yurtdışında aşçılık eğitimi almıştır. 2015-2016 yıllarında Le Cordon Bleu Australia-Sydney aşçılık okulundan sertifika almış alan Kerem, Türkiye’de birçok restorant ve otelde görev almıştır.

924
MasterChef Türkiye yarışmasında şampiyon kim oldu? Kerem mi, Uğur mu? - Sayfa 10

MASTERCHEF JÜRİSİ: MasterChef yarışmasıyla birlikte izleyici 3 önemli şefi de tanımış oldu. Jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi. Aslen Bolu'lu olan Mehmet Yalçınkaya, ‘En İyi Şef’ ödülüne sahip. Jüri üyesi Hazer Amani ise yarı İranlı. Güney Afrika’da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani, sokak lezzetlerinde uzman. Jüri Somer Sivrioğlu ise Avustralya’da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi ve Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın yazarı.

1024