MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 9

Emre'ye hayatının fırsatını sundu

Emre'nin elenmesine gönlü razı olmayan Acun Ilıcalı, ona hayatının fırsatını sundu. Acun Ilıcalı, bundan böyle Emre'nin Acun Medya tarafından Nişantaşı Üniversitesi'nde yer alan Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde çalışabileceği müjdesini verdi.

915
MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 10

Pelin'i Emre'nin gitmesi mi kurtardı?

Öte yandan eleme gecesinde çoğunlukla yarışmacı arkadaşları Pelin'in eleneceğini düşünüyordu. TV8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'in son eleme turu büyük bir yıkım yaratmıştı. Emre ve Pelin'in elemede son ikiye kaldığı MasterChef'te elen isim Emre olmuştu. Emre'nin "Tadında bırakalım" diyerek veda ettiği yarışmada izleyenlerin tepkisi gecikmedi. Bomba karar ise MasterChef Pelin'den geldi.

1015
MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 11

Güzelliği ve yarışma performansı ile ön planda olan MasterChef Pelin Emre'nin elenmesinin ardından şok bir karar aldı. Emre'nin sevenlerinin sosyal medyada mesaj yağmuruna tuttuğu Pelin Zaman, bu yorumlara ateş püskürdü. Yarışmanın başından bu yana binlerce kişiyi atlatarak seçilen Pelin, iddialara göre MasterChef'ten çekildi. Acun Medya ile görüşen Pelin'in ayrılmak istediği, sosyal medyada gelen cevaplarla oldukça demoralize olduğu söyleniyor.

1115
MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 12

Emre Büber kimdir?

Emre Büber yarışmaya Avusturya'dan katıldı.

1215