MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 5

11. haftada elenen ve erken vedasıyla herkesi üzen Emre Büber'in bu elenmesiyle ilgili ilginç iddialar ortaya atıldı. Büber'in geçmişteki programlarda takım arkadaşına 'Ellerim titriyor bu yemeği yapamam' dediği anlar sosyal medyada yeniden paylaşıldı. Emre Büber'in herkesten gizlediği bir rahatsızlığı olduğu, bu hastalığın da Parkinson hastalığı olduğu öne sürüldü.

515
MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 6

Bilerek eksik ürünle şeflerin karşısına bir tabak çıkardı

Sosyal medya kullanıcılarının bazıları, Emre'nin çocuğunu özlediği için yarışmayı bıraktığını , bazıları ise artık yarışma stresini kaldıramadığını konuşurken, bir diğer iddia da sevgilisi Iraz Altıntaş'ın kıskançlık krizlerine girdiğini ve bu yüzden kafasını toplayamadığı yönünde oldu.. Ancak herkes bir noktada hemfikir; Emre artık yarışmak istemediği için MasterChef'e veda etti... Favori yarışmacılardan biri olan Emre, eleme gecesindeki tabağını, elenmek için bilerek eksik ürünle şeflerin karşısına çıkardı.

615
MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 7

Ünlü fenomenden bomba iddia

Ünlü fenomen Ata Benli'den bu elenmeyle ilgili herkesi kahreden bir iddia geldi. Ata Benli'nin söylediğine göre Emre Büber'e 'parkinson' teşhisi konulmuştu! 

İşte ünlü fenomenin o söyledikleri:

'Belki biliyorsunuz, Emre'nin hastalığı var. Bu az bir rakam değil. Boyun ve geniz bölgesinden verdiği kilolara dikkat ederseniz görebilirsiniz. Emre'nin Konya çekimlerinde ailesinin yanına gittiğini ilk ben duyurdum bunun sebebi ise hastalığının tedavisi için ailesiyle görüşmesiydi. Çünkü her gün bu hastalıkla mücadele edip tedavi olacak. Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızla kilo verme bunların belirtisidir.'

715
MasterChef Emre Büber'in sırrı ortaya çıktı! Bomba Acun Ilıcalı teklifi - Sayfa 8

Acun Ilıcalı'nın gönlü razı olmadı

Öte yandan MasterChef'ten elenen Emre'ye hayatının fırsatını Acun Ilıcalı sundu. Yarışmacılar arasında herhangi bir ayrım yapmayan Ilıcalı, Emre'nin elenmesine kayıtsız kalmadı. 

815