MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu

MasterChef All Star yarışmasının 8 Eylül 2023 son bölümünde mavi ve kırmızı takımları ödül oyunu için mücadele etti. Mehmet, Danilo ve Somer şefin liderliğinde oynanan ödül oyununda en başarılı olan yarışmacı büyük ödülü kazandı.

MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 1

8 Eylül 2023 akşamında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları ödül oyunu için mücadele etti. Oyunun ardından en başarılı olan isim Mehmet, Danilo ve Somer şefin kararı ile büyük ödülü kazandı. İşte MasterChef son bölümünde yaşananlar ve ödül oyununu kazanan yarışmacı.

15
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 2

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Her iki takımda ödül oyununu kazanmak için mücadele etti. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin vereceği karardan sonra ödül oyununu kazanan mavi takım oldu. Ardından ilk etabı kazanan mavi takım kendi içerisinde yeniden mücadele etti ve ödülü kazanan isim Azize oldu.

25
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 3

MASTERCHEF ÖDÜL NEDİR?

MasterChef All Star 2023 yarışmasında ödül oyununu kazanan yarışmacıya 100 bin Türk Lirası veriliyor.

35
MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu - Sayfa 4

7 EYLÜL 2023 MASTERCHEF NELER OLMUŞTU, DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef All Star Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan mavi takım oldu. Ardından kırmızı takım arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı ise Barış oldu. Barış böylece 5. eleme adayı olarak Tolgayı seçti. Kırmızı takım yarışmacıları ise 6. eleme adayı olarak Tanya'yı seçti.

45