MasterChef All Star eleme adayları belli oldu

MasterChef All Star yarışmasında takımlar belli oldu ve bu akşam dokunulmazlık için kıyasıya mücadele verdiler. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı almak için ter dökerken, kaybeden takım ise eleme adayı çıkardı.

MasterChef All Star eleme adayları belli oldu - Sayfa 1

31 Ağustos akşamı MasterChef All Star'da takımların dokunulmazlık için üçüncü mücadelesi gerçekleşti. Peki, MasterChef All Star eleme aday kim oldu? 31 Ağustos MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

16
MasterChef All Star eleme adayları belli oldu - Sayfa 2

MASTERCHEF HANGİ TAKIM KAZANDI, DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?
Mavi ve kırmızı takım, 31 Ağustos Perşembe akşamı haftanın son ve 3. oyununda olağanüstü performans sergiledi. Takımlar bu yarışta, şeflerin restoranlar menülerinde yer alan yemeklerden çıkardı. Menüdeki yemekler şöyle: Snejanka, sakızlı Ahtapot, spagetti alla nerano, pastırmalı levrek, gündörmez çökertme kebabı, torta mimosa.

26
MasterChef All Star eleme adayları belli oldu - Sayfa 3

Yarışmacıların tabaklarının tadım ve değerlendirmesini konuklar gerçekleştirdi, puanlama yaptı. Yemekler, yine şeflerin restoranlarında görev alan çalışanlara sunuldu.

36
MasterChef All Star eleme adayları belli oldu - Sayfa 4

Oylama sonucunda kazanan kırmızı takım oldu ve mavi takım üyeleri bireysel dokunulmazlık yarışına çıktı. Bu aşamada yarışmacılardan 'Sıfır atık' konseptinde lezzetler talep edildi.


Tabakların değerlendirilmesi sonrasında dokunulmazlığı Hasan kazandı.

46