MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? İşte potaya giren son isim...

MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın son etabı gerçekleşti. Yarışmacılar hafta boyu en başarılı tabaklarını çıkarmak için gayret etti. Kırmızı ve mavi takımın dokunulmazlık için rekabeti son buldu, potaya giren ilk 6 isim kesinleşti. İki takım üyerleri de 7. eleme adayı olmamak için tezgah başına geçti. 31 Ağustos'ta 7. eleme adayı kim oldu? İşte, gitme adayları...

MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? İşte potaya giren son isim... - Sayfa 1

MasterChef'te kırmızı ve mavi takım arasındaki nefes kesen mücadele sürüyor. Yarışmacılar bu hafta potaya girecek son ismi belirlemek için yeniden mutfağa girdi. Kırmızı takımdan dört, mavi takımdan ise iki isim eleme adayı olmuştu. İşte, haftanın gitme adayları...

16
MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? İşte potaya giren son isim... - Sayfa 2

MASTERCHEF SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye yarışmasında 31 Ağustos Cumartesi günü eleme potasına girmemiş kırmızı ve mavi takım yarışmacıları arasında 7. gitme adayını seçmek için son mücadele gerçekleşiyor.

Şefler ilk etapta yarışmacılardan perde pilavı yapmalarını istedi.

26
MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? İşte potaya giren son isim... - Sayfa 3

Şefler değerlendirme ardından yedi isim seçti. Oyunun birincisi Emre, ikinci Şirin, üçüncü Hakan, dördüncü Ayşe, beşinci Kaan, altıncı Onur, yedinci isim de Ezgi oldu.

36
MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? İşte potaya giren son isim... - Sayfa 4

İkinci yaratıcılık aşamasında ise yarışmacılar karşısına mercimek çeşitleri çıktı. Mercimekle en başarılı tabağı yapan isimler potaya girmekten kurtuluyor.

46