MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi?

MasterChef 2024 yarışmasında ana kadro heyecanı sürüyor! Mehmet, Somer ve Danilo şefler, yarışmaya alınacak yarışmacı sayısını duyurdu. İlk 7 ismin belli olduğu MasterChef'te 8. yarışmacı kim oldu? MasterChef ana kadro kaç kişi olacak?

MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi? - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu başladı ve yarışmacılar, ana kadroya girmek için şeflerin önünde kendilerini kanıtlamak için mücadele ediyorlar. 20 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde, 12 yarışmacı, şeflerin belirlediği zorlu yemekleri hazırlamak için ter döktü.

16
MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi? - Sayfa 2

Yarışmacılara en başarılı ve leziz churros tatlısı  yapmaları için 35 dakika süre verildi.Tabakları çıkaran yarışmacılar tadımı beklerken Beril bir anda kendini kötü hissettiğini belirtti. Beril Yavuz'a sağlık ekibi müdahale etmek için mutfaktan çıkardı. Kazanan açıklanmadan önce Beril yerine geri döndü.

26
MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi? - Sayfa 3

Şeflerin değerlendirmesi ardından ikici oyuna çıkmaya hak kazanan isimler; Şirin, Akın, Alper, Enes, Ayşe, Umut oldu. Söz konusu 6 isim, yaratıcılık turunda taze barbunya ile tabaklar çıkardı.

36
MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi? - Sayfa 4

Tabakları başarılı bulunan Ayşe, Alper, Şirin son üçe kaldı. Ana kadroya giren 8. isim Alper oldu.

46