Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 7

KOÇ AY BURCU İÇİN SAĞLIK KOMPLİKASYONLARI

Annenizle paylaştığınız ilişki, ikiniz arasındaki bazı yanlış anlaşılmalar ve anlaşmazlıklar nedeniyle zarar görebilir. Ayrıca, Annenizin sağlığı söz konusu olabilir. Yaşam tarzınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

762
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 8

Ayrıca kontrol etmezseniz çok az sağlık komplikasyonu yaşayabilirsiniz. İş cephesinde, meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla ilişkiniz sertleşebilir. Özellikle ev konforu ile ilgili harcamalarınızda artış olacak ve bu da servet biriktirme sürecini oldukça zorlaştıracaktır.

862
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 9

BOĞA AY BURCU İÇİN ARTAN GELİR

Boğa burcunun aşk hayatı için iyi bir dönem çünkü bu dönemde yeni bir ilişkiye girebilirsiniz. Halihazırda bir ilişki içinde olanlar, mevcut aşk hayatlarında yeni enerji ve sevgiyi deneyimleyeceklerdir. Parasal gelirinizde gözle görülür bir artış olacaktır.

962
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 10

Eğitim ayrıca, kendi akademik derslerinde son derece başarılı olabilecekleri için öğrenciler için umut verici ve iyi bir cephe gibi görünüyor. Arkadaşlarınız sizinle birlikte omurganız olacak ve hayatın her alanında sizi cesaretlendirmekten asla geri kalmayacaktır. Bir aile kurmayı planlıyorsanız, çocuk sahibi olma olasılığı son derece yüksektir. Zaten çocuğu olanlar için, çocuklarınızla iyi, sağlıklı ve unutulmaz bir zaman paylaşacaksınız.

1062