Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 5

Ne kadar kendimizi ortaya koyabilir ve kendi ihtiyaçlarımızı karşılayabilirsek bu Dolunay ile o kadar uyum içinde hareket edeceğiz. Dağınıklığı ortadan kaldırma, alanlarımızı düzenleme ve onları dönüştüğümüz kişinin daha güçlü bir yansıması haline getirme arzusu da hissedebiliriz. Yaratıcılığınızı ve üretkenliğinizi besleyen güvenli bir alan yaratmak, bu Dolunay enerjisini kullanmanın güçlü bir yoludur.

562
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 6

Bu Dolunay zirvelerinden kısa bir süre sonra Satürn Balık burcuna geçerken, kendimizi bu karmik bağları ve Satürn derslerini sonsuza dek tamamlayıp salıverirken de bulabiliriz.

662
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 7

KOÇ AY BURCU İÇİN SAĞLIK KOMPLİKASYONLARI

Annenizle paylaştığınız ilişki, ikiniz arasındaki bazı yanlış anlaşılmalar ve anlaşmazlıklar nedeniyle zarar görebilir. Ayrıca, Annenizin sağlığı söz konusu olabilir. Yaşam tarzınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

762
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 8

Ayrıca kontrol etmezseniz çok az sağlık komplikasyonu yaşayabilirsiniz. İş cephesinde, meslektaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla ilişkiniz sertleşebilir. Özellikle ev konforu ile ilgili harcamalarınızda artış olacak ve bu da servet biriktirme sürecini oldukça zorlaştıracaktır.

862