Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 20

Düşmanlarınız size mümkün olan birçok şekilde zarar vermeye çalışacağından, bu dikkatli olmanız gereken bir dönemdir. Patronunuz ve kıdemlileriniz sizinle samimi bir ilişki paylaşmayabilir ve ayrıca bu süre zarfında küçük sağlık sorunları su yüzüne çıkabileceğinden sağlığınızla ilgilenmeyebilir.

2062
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 21

AKREP AY BURCU İÇİN ŞANSLI YÜKSELİŞ

Şansınızda olumlu ve dramatik bir artış göreceğiniz için, Akrep yerlisi için iyi bir zaman dilimi. Mümkün olan her yerden yeni kanallar veya gelir kaynakları açılacaktır. Arkadaşlarınız size finansal başarı getirmede büyük rol oynayacak ve bu zaman diliminde yaşam kararlarınızda size destek olacaktır.

2162
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 22

Sizin için maddi açıdan da faydalı olacak yabancı bir ülkeye seyahat etmek mümkündür. Dini ve manevi yerlere olan ilginiz ve eğiliminiz katlanarak artacaktır.

2262
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 23

YAY BURCU İÇİN İŞ DEĞİŞİKLİĞİ

Bu sizin için ılımlı bir dönem olacak ancak bazı olumlu haberler de alacaksınız. İş değişikliği yaşayacaksınız veya yeni bir iş profili size gelecek. Bu dönemde güç ve otorite elde edecek, iş yerinizdeki üstlerinizden ve patronlarınızdan kesintisiz destek alacaksınız.

2362