Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 18

Ayrıca bu süre zarfında hayat arkadaşınızla daha güçlü bir bağ hissedeceksiniz. Bu dönemde gelecek için iyi olacak yeni iş projeleri alacaksınız ve ayrıca özel ve profesyonel yaşamınızda bir miktar güç ve otorite kazanabilirsiniz.

1862
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 19

TERAZİ AY BURCU İÇİN İŞİNDE BAŞARI

Bu Terazi için pek iyi bir dönem değil, sizin için harcamalarda ciddi bir artış göreceksiniz ve bu da birikimlerinize doğrudan zarar verecek veya olumsuz etki yapacak. Bundan sonra bile, anavatanınızdan veya memleketinizden uzakta işle ilgili kariyerde başarı yakalayabileceğiniz için cesaretiniz kırılmamalıdır. Bu süre zarfında iş veya işle ilgili seyahatlere çıkabilirsiniz.

1962
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 20

Düşmanlarınız size mümkün olan birçok şekilde zarar vermeye çalışacağından, bu dikkatli olmanız gereken bir dönemdir. Patronunuz ve kıdemlileriniz sizinle samimi bir ilişki paylaşmayabilir ve ayrıca bu süre zarfında küçük sağlık sorunları su yüzüne çıkabileceğinden sağlığınızla ilgilenmeyebilir.

2062
Mart dolunayının burçlara nasıl etki edeceği belli oldu! Bu burçlar, aman dikkat… - Sayfa 21

AKREP AY BURCU İÇİN ŞANSLI YÜKSELİŞ

Şansınızda olumlu ve dramatik bir artış göreceğiniz için, Akrep yerlisi için iyi bir zaman dilimi. Mümkün olan her yerden yeni kanallar veya gelir kaynakları açılacaktır. Arkadaşlarınız size finansal başarı getirmede büyük rol oynayacak ve bu zaman diliminde yaşam kararlarınızda size destek olacaktır.

2162