Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 7

BOĞA BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

9 Mart'ta Satürn, çevresel koşullarını belirleyecek. 24 Mart'ta Plüton, Kova burcuna geçiyor. Bu ay akıllı insanlar dikkatinizi çekiyor. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda başarılı çalışmalar yapacak, çevrenizi yönetmek ve aynı zamanda onlarla bütünleşmek isteyeceksiniz.

750
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 8

Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerle enerjilerinizi birleştireceksiniz. Bu dönem akademik kariyer yapmak isteyecek veya yarım kalan öğreniminizi tamamlayabileceksiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Enerjinizi ortaya çıkaracak işler yapmak isterken, egolarınız da güçlenecek.

850
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 9

26 Mart'ta Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Enerjiniz yükseliyor. Kıskançlık duyguları sizi yorabilir. Kendinizden büyük veya küçük biriyle güçlü bir duygusal beraberlik yaşayabilirsiniz. Partnerinizden beklentilerinizin çıtası yüksek olabilir. Onun himayeci tarzı sizin için önemli bir güven potası oluştururken, partneriniz sayesinde değişik ve güçlü çevrelerin içinde bulunabilirsiniz.

950
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 10

9 Mart'ta Satürn'ün, Balık ve Merkür'ün Balık burcunda bulunmasıyla ufak tefek kazalar, çabuk parlamalar yakanızı bırakmayacak. Kazalara dikkat edin. Aceleci olmayın. Uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık sorunuzu ele alın ve bitirin. Akciğer ve boğaz bölgenize özen gösterirken, düzenli egzersizlerle iskelet sisteminize destek vermelisiniz. Venüs, ruhsal gezileri gündeme getirirken, romantizmin yüksek olduğu ortamlara doğru sizi itebilir.

1050