Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 44

Sevdiklerinizle paranızı paylaşmak isteyecek ve maddi konulardan elde ettiğiniz verilerle, yaşam standardınızı sağlayacaksınız. Mars, çalışma hayatınıza geçiyor. Yeni tanışacağınız kişilerle uyumlu beraberlikler kuracaksınız. Bu ay sürekli bir aksiyon içinde olacaksınız. Martta, aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir dönem içindesiniz. Partnerinizle, başkalarıyla ilgili konuları tartışırken, kırılganlık söz konusu olabilir. Sosyal yaşama fazla değer verdiğiniz bir hafta. Satürn, Mars ve Plüton değişim rüzgarları estiriyor. Amacınız dikkat çekmekse, ortalıklarda görünmeniz sizin için yeterli olacaktır.

4450
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 45

Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizine hazır olun. Duygusal tatmin sağlamak için, ay sonunu beklemeniz gerekecek. Martta Satürn, Balık burcunda ilerlemeye başlayacak. Jüpiter, iletişim evinizde. Yolculuklar size ilginç haberleri de beraberinde getirecek. 24 Mart'ta Plüton, kişisel evinize giriyor. 21 Mart'ta Yeni Ay, Balık burcunda doğuyor.

4550
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 46

Dış dünyaya açılacaksınız; bu da ufkunuzu genişletmek adına yolculuklar yapmanız, fikirlerinizi ifade edebilecek girişimlerde bulunmanız anlamını taşıyor. Sağlığınız iyi olmasına rağmen, karşılaşabileceğiniz ufak tefek sorunlar sizi şaşırtmasın. Sağlığınızı daha da iyileştirmek için birçok şey yapabilirsiniz. 26 Mart'ta Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız.

4650
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 47

BALIK BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

9 Mart'ta Satürn, kişisel evinizde ilerlemeye başlayacak. İlginç bir ay. Bu ay cesaret edemediğiniz konular yön değiştirecek, belki de farklı bir işe geçeceksiniz. İş yerinizde çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Yaşamdan ne beklediğinizi sorgulayarak, isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz.

4750