Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 42

7 Mart'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. Satürn, 9 Mart'ta Balık burcuna geçiyor. Eski sorunlarınızı gözden geçirmelisiniz. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde, hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız.

4250
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 43

KOVA BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayı biraz karışık seyrediyor. Plüton, 24 Mart'ta kişisel evinize girecek. Satürn, finans evinizde iki buçuk yıl kalacak. Yeteneklerinize güveniyorsunuz. Kendinizi ispat edecek çalışmalar içindesiniz ve egonuzu ön plana çıkaran tavırlarınızın alkışlanması için, çevrenizden olumlu tepkiler bekliyorsunuz.

4350
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 44

Sevdiklerinizle paranızı paylaşmak isteyecek ve maddi konulardan elde ettiğiniz verilerle, yaşam standardınızı sağlayacaksınız. Mars, çalışma hayatınıza geçiyor. Yeni tanışacağınız kişilerle uyumlu beraberlikler kuracaksınız. Bu ay sürekli bir aksiyon içinde olacaksınız. Martta, aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir dönem içindesiniz. Partnerinizle, başkalarıyla ilgili konuları tartışırken, kırılganlık söz konusu olabilir. Sosyal yaşama fazla değer verdiğiniz bir hafta. Satürn, Mars ve Plüton değişim rüzgarları estiriyor. Amacınız dikkat çekmekse, ortalıklarda görünmeniz sizin için yeterli olacaktır.

4450
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 45

Gireceğiniz ortamlarda romantik bir buluşma sürprizine hazır olun. Duygusal tatmin sağlamak için, ay sonunu beklemeniz gerekecek. Martta Satürn, Balık burcunda ilerlemeye başlayacak. Jüpiter, iletişim evinizde. Yolculuklar size ilginç haberleri de beraberinde getirecek. 24 Mart'ta Plüton, kişisel evinize giriyor. 21 Mart'ta Yeni Ay, Balık burcunda doğuyor.

4550