Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 36

Sonuçsuz kalan ve takdir edilmeyen fedakarlıklarınız için kendinizi üzmeyin, çalışmanızın karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Disiplinli yönleriniz daha pekişecek ve şaşırtıcı bir biçimde kurallı ve düzenli çalışacaksınız. 9 Mart'ta Satürn, Balık burcuna geçiyor. Enerjinizi ifade ederken kullandığınız yol çok önemlidir.

3650
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 37

Aşk duygularınızı algılama şeklinden kaynaklanan dışa vurum ve yansıtmalarınızda problemler ortaya çıkabilir. Yoğun yaşadığınız ilişkileriniz yüzünden sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu dönemde dikkatli olmalı, geçici duygular ve kaçamaklar yüzünden keyfinizi kaçırmamalısınız. Kariyerinizle bağdaşan özel ilişkiler yaşayabilirsiniz.

3750
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 38

9 Mart'ta Satürn, Balık burcuna geçiyor. 24 Mart'ta Plüton, Kova burcunda. Uzun süredir beklediğiniz birçok iş fırsatları verecektir. 5 Mart'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşecek. 21 Mart'ta Yeni Ay. Koç burcunda. Çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmelere neden olacak olaylar gündeme gelebilir. Uranüs, sağlık evinizde sürpriz sorunlar çıkarabilir.

3850
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 39

OĞLAK BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Martta rekabetçi duygulardan sakınmalısınız. 9 Mart'ta Satürn, iletişim evinizde ilerlemeye başlayacak. İlişkinize asılmak yerine, gideni özgürce bırakmayı tercih etmelisiniz. Yaşamın size sunacağı yeni sürprizlere hazır olmalısınız. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşıyorsunuz. Bazılarınız yaşama daha duygusal bakacaksınız.

3950