Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 34

Sağlık sorununuz görünmemesine rağmen, yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon sorunları yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Sağlığınızla ilgili ilginç durumlar söz konusu olacak. Kronik bir rahatsızlığınız varsa, bugünlerde önemli bir iyileşme olacağını göreceksiniz.

3450
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 35

YAY BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Martta, olaylara mantığın getirdiği doğrularla yaklaşımınız, sizi istediğiniz şartlara ulaştıracaktır. Fikirlerinize destek olan arkadaşlarınız da sizi olumlu motive edecek. Çevrenizdeki kişilerle maddi ve manevi güzel iş birlikleri kuracaksınız.

3550
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 36

Sonuçsuz kalan ve takdir edilmeyen fedakarlıklarınız için kendinizi üzmeyin, çalışmanızın karşılığını fazlasıyla göreceksiniz. Disiplinli yönleriniz daha pekişecek ve şaşırtıcı bir biçimde kurallı ve düzenli çalışacaksınız. 9 Mart'ta Satürn, Balık burcuna geçiyor. Enerjinizi ifade ederken kullandığınız yol çok önemlidir.

3650
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 37

Aşk duygularınızı algılama şeklinden kaynaklanan dışa vurum ve yansıtmalarınızda problemler ortaya çıkabilir. Yoğun yaşadığınız ilişkileriniz yüzünden sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Bu dönemde dikkatli olmalı, geçici duygular ve kaçamaklar yüzünden keyfinizi kaçırmamalısınız. Kariyerinizle bağdaşan özel ilişkiler yaşayabilirsiniz.

3750