Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 30

26 Mart'ta Mars, Yengeç burcuna geçiyor. Siz, kurallardan hoşlanan ve belli kriterleri olan bir kişisiniz. 7 Mart'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. 24 Mart'ta Plüton, Kova burcuna geçiyor. Kişiliğiniz üzerindeki etkileri düşünmeli; fiziksel ve ruhsal anlamda yaşayacağınız değişimleri iyi tespit etmelisiniz.

3050
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 31

AKREP BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI 

Mart'ta, iş yaşantınızda kurallı hareket edecek ve başarınızı garantileyeceksiniz. Arkadaşlarınızdan yaşça büyük olanlar ile ortak çalışma alanlarını paylaşacaksınız. İnatçı tavırlarınız yüzünden tepki görebilirsiniz.

3150
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 32

Sakin fakat inatçı bir kişilik içinde olduğunuz için, bu dönem dostlarınıza karşı ilginç ama sorunlu olabilirsiniz. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Mart ayında büyük bir ayrılık gündeme gelebilir. Satürn, Balık burcuna geçiyor. Mars, Yengeç'te. Plüton, Kova'da. Bulunduğunuz çevreden kopabilir ve arkanıza bakmadan uzaklaşabilirsiniz. Hayat felsefenizi tutucu bir rotada götüreceksiniz.

3250
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 33

Sürekli öğrenme güdüsüyle hareket ettiğiniz için, yenilikleri kaçıracakmış gibi bir panik içinde hareket edeceksiniz. Bu da sizi huzursuz yapacak. Olayları akışına bırakmayı öğrenmeniz gerekiyor, aksi halde bilgileriniz birbiri içine girebilir. Sosyal ilişkileriniz karışabilir. Çevrenizi değiştirmek, sizin isteğiniz dışında gerçekleşebilir. Yaşamınızla ilgili yeni bir perde açılacaktır. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz önem kazanıyor. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

3350