Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 25

Aşk ve sevgili konusunda sizi sınayacak, şimdiye kadar ihmal ettiğiniz tüm sorunlarla yüzleşmenizi sağlayacaktır. Sevgilinizi şimdiye kadar ihmal etmiş olabilirsiniz. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin hale getirmiş olabilirsiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz.

2550
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 26

9 Mart'ta Satürn, Balık burcunda. 26 Mart'ta Mars, Yengeç burcunda. 7 Mart'ta Dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. 21 Mart'ta Yeni Ay, Koç burcunda doğuyor. Dolaşım sisteminizi korumalı, sıkı kıyafetlerle dolaşım sisteminizi bozmamalısınız.

2650
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 27

TERAZİ BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Satürn, 9 Mart'ta balık burcuna geçiyor. Mars, Yengeç; Plüton, Kova burcunda ilerlemeye başlayacak. Suskun ve gizemli bir havaya girerek, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Karşınızdaki kişileri incitmekten çekindiğiniz için fikirlerinizi açıklamakta zorlanabilirsiniz.

2750
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 28

Kız kardeşlerle olan ilişkileriniz yoğunlaşacak ve onların sorunlarına da gerekli çözümleri bulacaksınız. Yine yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz. Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Martta, aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu günler içindesiniz. Mars, aile ve yuva evinizde. Plüton, aşk ve sosyal evinizde. Satürn 9 Mart'ta sağlık ve çalışma evinize geçiyor.

2850