Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 22

7 Mart'ta dolunay, Başak burcunda gerçekleşiyor. 21 Mart'ta Yeni Ay, Koç burcunda doğuyor. Sağlığınız konusunda sorunsuz bir ay olmasına rağmen, zevklerine düşkünlüğünüz rahatsızlıklara neden olabilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız.

2250
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 23

BAŞAK BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

9 Mart'ta Satürn, karşıt burcunuza geçiyor. Mars ve Plüton, Kova ve Yengeç'te bulunacak. Kazançlar konusunda çok fazla şanslı değilsiniz. Para kazanmak yerine elinizdeki var olan paranızı değerlendirmeyi yeğleyin. Yapmanız gereken işler konusunda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

2350
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 24

Bu özelliğinizi kapatmak için çevrenize karşı baskıcı davranışlar içinde olacak ve her türlü gelişmenin ardında maddi değerler arayacaksınız. İş yerinde çalışanlar arasında bazı değişimler söz konusu. Çevrenizdeki kişilerin sorunları sizin de başınızı ağrıtabilir. 9 Mart'ta Satürn, aşk ve sosyal evinizde ilerlemeye başlayacak.

2450
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 25

Aşk ve sevgili konusunda sizi sınayacak, şimdiye kadar ihmal ettiğiniz tüm sorunlarla yüzleşmenizi sağlayacaktır. Sevgilinizi şimdiye kadar ihmal etmiş olabilirsiniz. Belki onun isteklerini önemsemeyerek, ilişkinizi rutin hale getirmiş olabilirsiniz. Artık sorunlarınızı karşılıklı konuşmalı ve aksayan olayları yeniden gözden geçirmelisiniz.

2550