Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 18

9 Mart'tan sonra Satürn, Balık burcuna geçiyor. 24 Mart'ta Plüton, Kova burcuna geçiyor. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız. Sağlık gezegeniniz Jüpiter, ay boyunca Koç burcunda ilerliyor. Venüs, 17 Mart'tan sonra Boğa burcunda da etkili olacağı için, safra kesenize ve cildinize dikkat etmelisiniz.

1850
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 19

ASLAN BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart'ta Satürn, Mars ve Plüton size değişimler yaşatıyor. Tartışmalardan ve güç savaşlarınızdan sakınmalı; kaba kuvvet gösterilerinin size olumsuzluk vereceğini bilmelisiniz. Sakin olduğunuz zaman para durumunuzu da istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. 9 Mart'ta Satürn, sekizinci evinizde ilerlemeye başlayacak.

1950
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 20

Yalnız kalmayı yeğleyeceğiniz bu dönem, kendinizi toparlamanız açısından önemli olacaktır. Çevrenize karşı daha şefkatli ve koruyucu olacaksınız. Yaşamı sorgularken kafanızdaki soruların cevabını da bulacaksınız. Bu ay akılcılığınızla cazibenizi birlikte kullanmaya başlayacaksınız. Gizli duygularınız sizi rahatsız edebilir. Jüpiter, yolculuklar ve yabancı ülkeler konusunda olağanüstü olayların habercisi olabilir.

2050
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 21

Duygusal bir gecede evrenden isteyeceğiniz özel bir duygu, ne pahasına olursa olsun size sunulmak için mucizeler yaratabilir... Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı, unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Satürn, yapacağınız tüm işlerinizde sağlam bir şekilde ilerlemenizi sağlayacak.

2150