Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 15

YENGEÇ BURCU - MART 2023 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı iş birliği içinde olacaksınız. Fakat gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Satürn, Plüton ve Mars size destek veriyor. Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız.

1550
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 16

İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Akıllı ve güçlü kişilerle tanışabilir; mantıklı işleri beraberce yapabilirsiniz. Gelir kaynaklarınız artıyor. Size gelecek öneriler, bilgi dağarcığınızın artmasına neden olacak ve önünüzü açacak.

1650
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 17

Mart ayında Mars sizi yoruyor. Ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Kendinizi yıpratmadan hareket etmelisiniz. İlişkilerinizi zorluklar içinde yaşıyorsunuz. Fakat, artık anlaşamadığınız konularda anlaşmanız gerekiyor. Bu nedenle, sorunlarınızın üstüne gitmek zorundasınız. Gözünüz kara. Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar, partnerinizle birlikte size yeni ufuklar açacak. Kendiniz için veya yakın çevrenizde resmi kimlik kazanan ciddi birliktelikler olabilir.

1750
Mart ayının en şanslı burçları belli oldu! Bu burçları para, bereket, şans ve zenginlik bekliyor… - Sayfa 18

9 Mart'tan sonra Satürn, Balık burcuna geçiyor. 24 Mart'ta Plüton, Kova burcuna geçiyor. Öncelikle mide ve sindirim sisteminiz konusunda dikkatli olmalısınız. Sağlık gezegeniniz Jüpiter, ay boyunca Koç burcunda ilerliyor. Venüs, 17 Mart'tan sonra Boğa burcunda da etkili olacağı için, safra kesenize ve cildinize dikkat etmelisiniz.

1850